Het Amsterdam Diner
10 juni 2023
AFAS Live

Let the countdown begin! Op 10 juni 2023 vindt de volgende editie van het Amsterdam Diner plaats.

Graag verwelkomen we u die dag voor een geweldige geheel verzorgde avond in AFAS Live

Samen vieren we het leven en maken we het verschil in de strijd tegen hiv en aids.

AmsterdamDiner zangeres
AmsterdamDiner

Onze geschiedenis

Sinds 1992, het dieptepunt van de hiv-epidemie, zetten wij ons als portaal tussen het bedrijfsleven en vermogende particulieren en maatschappelijke organisaties in voor een wereld zonder aids. Dat begon ooit midden op de Dam in Amsterdam en we hebben de eer gehad om ons over de jaren te ontwikkelen tot één van de meest gewaardeerde liefdadigheidsdiners van Nederland.


Een wereld zonder aids

40 jaar na het begin van de aids pandemie zijn er nog steeds miljoenen mensen in de wereld zonder levensreddende medicijnen en zonder toegang tot zorg. In 2020 overleden er bijna 700.000 mensen in de wereld aan de gevolgen van aids.

In de afgelopen 30 jaar hebben de Amsterdam Dinner Foundation en onze community vele projecten gesteund in de strijd tegen aids en tegen stigma. Maar er is nog veel te doen!

 

Tijdens covid, met een dubbele pandemie, werd het des te duidelijker hoe belangrijk het is om deze strijd door te zetten. Ook in ons eigen land, waar de situatie gelukkig heel anders is, is het nog steeds nodig om discriminatie en stigma tegen te gaan.

Wij werken aan een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn, en wij geloven dat een wereld zonder aids mogelijk is!


Het Diner

U doneert via uw aanwezigheid op de avond zelf, het meedoen aan de loterij, bieden op de veiling en via losse donatie momenten gedurende de avond. Wij bieden u daarbij  een geheel verzorgde avond van aperitief tot diner en een spetterende show met een keur aan optredens van bekende artiesten. De prijzen voor zowel een tafel (10 personen) als een single spot vindt u hieronder:

 

Prijzen voor het diner in 2023
Tafel €10.000,-
Single spot €1.100,-

 

Reserveren kan bij Brandon O’Dell:

brandon.odell@hetamsterdamdiner.nl