Het Amsterdam Diner
25 juni 2022
AFAS Live

Let the countdown begin! Over precies één jaar vindt het 30-jarige jubileum van het Amsterdam Diner plaats.

Graag verwelkomen we jullie allemaal op zaterdag 25 juni 2022 in AFAS Live. We komen dan eindelijk weer samen om het leven te vieren en het verschil te maken.

AmsterdamDiner zangeres
AmsterdamDiner

40 jaar na het begin van de aids pandemie zijn er nog steeds miljoenen mensen in de wereld zonder levensreddende medicijnen en zonder toegang tot zorg. In 2020 overleden er bijna 700.000 mensen in de wereld aan de gevolgen van aids.

 

In de afgelopen 30 jaar hebben de Amsterdam Dinner Foundation en onze community vele projecten gesteund in de strijd tegen aids en tegen stigma. Maar er is nog veel te doen!

Tijdens covid, met een dubbele pandemie, werd het alleen maar duidelijker hoe belangrijk het is om deze strijd door te zetten. Ook in ons eigen land, waar de situatie gelukkig heel anders is, is het nog steeds nodig om discriminatie en stigma tegen te gaan.

Wij werken aan een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn, en wij geloven dat een wereld zonder aids mogelijk is!

 

Een tafel biedt plaats aan 10 personen en het arrangement omvat een geheel verzorgde avond van aperitief tot diner en een spetterende show met een keur aan optredens van bekende artiesten.

De fiscus beschouwt de bijdrage als donatie aan het goede doel, waardoor uw bijdrage voor 90% aftrekbaar is. Amsterdam Dinner Foundation heeft een ANBI-status.

 

Reserveren kan bij Brandon O’Dell:

brandon.odell@hetamsterdamdiner.nl